Werkplaats

Onze werkplaats

APK

Drent en Kloek is een officieel door de RDW erkend keuringsstation. Dit betekent dat u de APK-keuring van uw auto met een gerust hart bij ons kunt laten uitvoeren. Wanneer de APK van uw auto bijna verloopt, ontvangt u automatisch van de RDW een brief met een herinnering. Wacht hierna niet te lang met het inplannen van de APK-keuring, want als u te laat bent met het verlengen van de APK van uw auto dan krijgt u een boete! De term ‘APK’ staat voor Algemene Periodieke Keuring.

Deze autokeuring is verplicht en heeft als doel het verhogen van de verkeersveiligheid op de openbare weg. Drent en Kloek heeft een eigen gecertificeerde APK-keurmeester in dienst die de werking controleert van cruciale onderdelen van uw auto, zoals de remmen, de wielophanging, de stuurinrichting en de banden. Daarnaast wordt ook altijd een viergasmeting uitgevoerd en wordt bezien hoe het is gesteld met de (rem)verlichting van uw auto. Na afloop ontvangt u een rapport met eventuele reparatie-, advies- en afkeurpunten.

Direct een werkplaats afspraak plannen?

menu_form_section_image_1545210449.jpg

Schouwenaarsstraat 1
1945SW Beverwijk
Nederland

Tel. + 31 (0)251 - 23 97 64
Mob. +31 06 33 40 03 08
Mob. +31 06 24 83 70 60
info@drentenkloek.nl

Ons aanbod

Specialist in Duitse topmerken. Degelijkheid is de overeenkomst . Een eigen identiteit het verschil. Bent U privé of zakelijk op zoek naar een Duitse top occasion? Wij adviseren U graag, zodat U de juiste keuze maakt. Daarbij helpen wij U bij een juiste vergelijking, het kiezen van passende zekerheid en de financiering van uw mobiliteitswens.

menu_bottom_image_1545210449.jpg

Klanten vertellen

Transparantie wordt gemaakt door u en is er voor u. Door uw klantervaringen online te delen, draagt u er aan bij om een betere klantenbeleving te creëren voor iedereen. U kunt dit doen via deze link.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Ervaring: Beschrijving: Wij hebben hier een mooie Audi Q5 gekocht, luxe uitgevoerd en goede prijs / kwaliteitverhouding. We hebben een mooie inruilprijs voor onze auto gekregen en zijn goed geholpen en geadviseerd.De auto is nog helemaal nagelopen voordat we hem meenamen,Winterbanden zijn er ook nog voor ons opgezet.Kortom erg tevreden.

M.J.9

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Ervaring: Recent gebruikte BMW 5 serie gekocht. Uitstekende ontvangst en behandeling door eigenaar Ralph Kloek. Afspraken worden nagekomen. Reparatie via officiƫle BMW dealer onder garantie geen probleem. Deel de andere ervaringen van klanten! Uitstekend autobedrijf!

Arjen8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Ervaring: Goede garage, wij zijn fijn geholpen. We hebben nu een gezinsauto voor een prima prijs, en kregen een goede inruilprijs voor onze auto. Goede service, kregen zelfs meer service dan verwacht. Wij kunnen veilig de weg op, en voor onderhoud komen wij hier zeker terug.

Francis10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Ervaring: Veel pech gehad met de aankoop van onze 1e auto, maar keurig geholpen en nu een super goede auto waar we heel blij mee zijn. Dus een goed en betrouwbaar bedrijf met goede garanties.

Deb9

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Ervaring: Onwijs goede ervaringen met dit bedrijf, hebben veel keuze staan op het gebied van auto's met name Audi en BMW. Eerlijke, no nonsens verkopers, zaken doen zonder omwegen.

Esther8,3
next3.png
prev3.png
Morgen Internet - Zorgeloos website