Werkplaats

Onze werkplaats

Airco

Koelt de airconditioning van uw auto niet meer goed? Of heeft u last van een muffe geur als de airco aan staat? Dan is het tijd voor onderhoud aan de airco van uw auto. Drent en Kloerk heeft gecertificeerde monteurs in huis die een reparatie aan uw airco of airco onderhoud snel en op deskundige wijze uitvoeren. Over het algemeen raden autofabrikanten aan om uw auto airco tenminste elke vier jaar bij te laten vullen.

In de praktijk zien wij echter dat dit interval vaak te lang is en het beter is om uw airco al eerder na te laten kijken. Door tijdig onderhoud voorkomt u grote en kostbare reparaties in de toekomst. Laat daarom de airconditioning van uw auto controleren door de experts van Drent en Kloek en verzeker uzelf van een feilloos werkende airco!

Direct een werkplaatsafspraak plannen?

menu_form_section_image_1708507227.png

Rijksstraatweg 25
1969 LB Heemskerk
Nederland

Tel. + 31 (0)251 - 25 23 75
Mob. +316 33 40 03 08
info@drentenkloek.nl

Ons aanbod

Specialist in Duitse topmerken. Degelijkheid is de overeenkomst . Een eigen identiteit het verschil. Bent U privé of zakelijk op zoek naar een Duitse top occasion? Wij adviseren U graag, zodat U de juiste keuze maakt. Daarbij helpen wij U bij een juiste vergelijking, het kiezen van passende zekerheid en de financiering van uw mobiliteitswens.

menu_bottom_image_1545210901.jpg

Klanten vertellen

Transparantie wordt gemaakt door u en is er voor u. Door uw klantervaringen online te delen, draagt u er aan bij om een betere klantenbeleving te creëren voor iedereen. U kunt dit doen via deze link.

We zijn prettig geholpen door Milan. De sfeer in dit familiebedrijf is prima. Ze vertellen het eerlijke verhaal, zonder typische verkooppraatjes. Aanrader!
Karin5 sterren
Voor onderhoud, APK en reparaties aan mijn auto's ga ik al jaren naar Drent en Kloek. Prima service en ze komen hun afspraken altijd na. Het team van monteurs is heel kundig en ook lastige reparaties worden perfect uitgevoerd. De communicatie is ook heel duidelijk. Mensen zijn ook heel vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Ik vind het een topbedrijf en kan het zeker aanbevelen !
Gerald5 sterren
Onlangs een auto gekocht. Prima service en afhandeling. Milan en team, ik wens jullie veel succes, in de nieuwe vestiging
Frans4.5 sterren
Na de verhuizing goed te bereiken. Afspraak voor de APK was snel gemaakt en netjes afgehandeld.
Carl4 sterren
Onlangs bij Milan een auto gekocht. Vriendelijk, vertrouwd, netjes en snel geholpen. Maandag ochtend de auto gekocht en kon hem in de avond al ophalen! Een adres waar ik zelf zeker nog eens terug kom en anderen op zal wijzen. Heel erg blij met de aankoop. Milan ga zo door!
Pascal5 sterren
next3.png
prev3.png
whatsapp_button.png
Morgen Internet - Zorgeloos website