Werkplaats

Onze werkplaats

Geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreide voorraad onderdelen. In onze werkplaats houden wij auto's van alle merken en bouwjaren in een uitstekende conditie. Onze monteurs zijn liefhebbers van Duitse techniek en blinken dankzij hun sterke mix van ervaring, kennis, ambitie en passie uit in kwaliteit en service. Ook uw auto wordt door onze specialisten graag onder handen genomen. Wat kunnen we voor u doen?

Onderhoud

Drent en Kloek verzorgt graag het onderhoud aan uw nieuwe of jong gebruikte auto. Wij beschikken over een modern ingericht werkplaats waar wij het onderhoud van verschillende merken met uitstekend opgeleid technisch personeel, welke regelmatig worden bijgeschoold om met de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte blijven, voor u uitvoeren. Daarnaast werken wij met a-kwaliteit onderdelen en vloeistoffen en met de modernste (uitlees-)apparatuur en specialistisch gereedschap.

Als universeel autobedrijf is het onmogelijk door de grote diversiteit aan merken alle kennis in huis te hebben, vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om goede relaties op te bouwen met diverse dealerbedrijven van verschillende merken en onderhoudsstations en u zo dus altijd kunnen voorzien in het juiste onderhoud aan uw auto. Specifieke terugroepacties en modificaties aan auto’s kunnen wij door ons dagelijks geüpdatet onderhoudssysteem signaleren en indien nodig uitvoeren.

Direct een werkplaatsafspraak plannen?

menu_form_section_image_1545210740.jpg

Schouwenaarsstraat 1
1945SW Beverwijk
Nederland

Tel. + 31 (0)251 - 23 97 64
Mob. +31 06 33 40 03 08
Mob. +31 06 24 83 70 60
info@drentenkloek.nl

Ons aanbod

Specialist in Duitse topmerken. Degelijkheid is de overeenkomst . Een eigen identiteit het verschil. Bent U privé of zakelijk op zoek naar een Duitse top occasion? Wij adviseren U graag, zodat U de juiste keuze maakt. Daarbij helpen wij U bij een juiste vergelijking, het kiezen van passende zekerheid en de financiering van uw mobiliteitswens.

menu_bottom_image_1545210740.jpg

Klanten vertellen

Transparantie wordt gemaakt door u en is er voor u. Door uw klantervaringen online te delen, draagt u er aan bij om een betere klantenbeleving te creëren voor iedereen. U kunt dit doen via deze link.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Ervaring: Beschrijving: Wij hebben hier een mooie Audi Q5 gekocht, luxe uitgevoerd en goede prijs / kwaliteitverhouding. We hebben een mooie inruilprijs voor onze auto gekregen en zijn goed geholpen en geadviseerd.De auto is nog helemaal nagelopen voordat we hem meenamen,Winterbanden zijn er ook nog voor ons opgezet.Kortom erg tevreden.

M.J.9

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Ervaring: Recent gebruikte BMW 5 serie gekocht. Uitstekende ontvangst en behandeling door eigenaar Ralph Kloek. Afspraken worden nagekomen. Reparatie via officiƫle BMW dealer onder garantie geen probleem. Deel de andere ervaringen van klanten! Uitstekend autobedrijf!

Arjen8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Ervaring: Goede garage, wij zijn fijn geholpen. We hebben nu een gezinsauto voor een prima prijs, en kregen een goede inruilprijs voor onze auto. Goede service, kregen zelfs meer service dan verwacht. Wij kunnen veilig de weg op, en voor onderhoud komen wij hier zeker terug.

Francis10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Ervaring: Veel pech gehad met de aankoop van onze 1e auto, maar keurig geholpen en nu een super goede auto waar we heel blij mee zijn. Dus een goed en betrouwbaar bedrijf met goede garanties.

Deb9

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
Ervaring: Onwijs goede ervaringen met dit bedrijf, hebben veel keuze staan op het gebied van auto's met name Audi en BMW. Eerlijke, no nonsens verkopers, zaken doen zonder omwegen.

Esther8,3
next3.png
prev3.png
Morgen Internet - Zorgeloos website