Werkplaats

Onze werkplaats

Geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreide voorraad onderdelen. In onze werkplaats houden wij auto's van alle merken en bouwjaren in een uitstekende conditie. Onze monteurs zijn liefhebbers van Duitse techniek en blinken dankzij hun sterke mix van ervaring, kennis, ambitie en passie uit in kwaliteit en service. Ook uw auto wordt door onze specialisten graag onder handen genomen. Wat kunnen we voor u doen?

Onderhoud

Drent en Kloek verzorgt graag het onderhoud aan uw nieuwe of jong gebruikte auto. Wij beschikken over een modern ingericht werkplaats waar wij het onderhoud van verschillende merken met uitstekend opgeleid technisch personeel, welke regelmatig worden bijgeschoold om met de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte blijven, voor u uitvoeren. Daarnaast werken wij met a-kwaliteit onderdelen en vloeistoffen en met de modernste (uitlees-)apparatuur en specialistisch gereedschap.

Als universeel autobedrijf is het onmogelijk door de grote diversiteit aan merken alle kennis in huis te hebben, vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om goede relaties op te bouwen met diverse dealerbedrijven van verschillende merken en onderhoudsstations en u zo dus altijd kunnen voorzien in het juiste onderhoud aan uw auto. Specifieke terugroepacties en modificaties aan auto’s kunnen wij door ons dagelijks geüpdatet onderhoudssysteem signaleren en indien nodig uitvoeren.

Direct een werkplaatsafspraak plannen?

menu_form_section_image_1708507196.png

Rijksstraatweg 25
1969 LB Heemskerk
Nederland

Tel. + 31 (0)251 - 25 23 75
Mob. +316 33 40 03 08
info@drentenkloek.nl

Ons aanbod

Specialist in Duitse topmerken. Degelijkheid is de overeenkomst . Een eigen identiteit het verschil. Bent U privé of zakelijk op zoek naar een Duitse top occasion? Wij adviseren U graag, zodat U de juiste keuze maakt. Daarbij helpen wij U bij een juiste vergelijking, het kiezen van passende zekerheid en de financiering van uw mobiliteitswens.

menu_bottom_image_1545210740.jpg

Klanten vertellen

Transparantie wordt gemaakt door u en is er voor u. Door uw klantervaringen online te delen, draagt u er aan bij om een betere klantenbeleving te creëren voor iedereen. U kunt dit doen via deze link.

We zijn prettig geholpen door Milan. De sfeer in dit familiebedrijf is prima. Ze vertellen het eerlijke verhaal, zonder typische verkooppraatjes. Aanrader!
Karin5 sterren
Voor onderhoud, APK en reparaties aan mijn auto's ga ik al jaren naar Drent en Kloek. Prima service en ze komen hun afspraken altijd na. Het team van monteurs is heel kundig en ook lastige reparaties worden perfect uitgevoerd. De communicatie is ook heel duidelijk. Mensen zijn ook heel vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Ik vind het een topbedrijf en kan het zeker aanbevelen !
Gerald5 sterren
Onlangs een auto gekocht. Prima service en afhandeling. Milan en team, ik wens jullie veel succes, in de nieuwe vestiging
Frans4.5 sterren
Na de verhuizing goed te bereiken. Afspraak voor de APK was snel gemaakt en netjes afgehandeld.
Carl4 sterren
Onlangs bij Milan een auto gekocht. Vriendelijk, vertrouwd, netjes en snel geholpen. Maandag ochtend de auto gekocht en kon hem in de avond al ophalen! Een adres waar ik zelf zeker nog eens terug kom en anderen op zal wijzen. Heel erg blij met de aankoop. Milan ga zo door!
Pascal5 sterren
next3.png
prev3.png
whatsapp_button.png
Morgen Internet - Zorgeloos website